Máte radi pivo? Vyskúšajte domáci pivovar

Ak patríte medzi milovníkov dobrého piva a chceli by ste si tento 3-tí najobľúbenejší nápoj na svete (hneď po vode a čaji), pripraviť doma úplne sami, vyskúšajte domaci pivovar. V domácom pivovare od e-shopu: Domáci –pivovar.sk si pripravíte pivo podľa Vašej chuti, pričom na výber je z rôznych druhov mladinových koncentrátov. Mladinový koncentrát je výrobok menšieho či väčšieho pivovaru, ktorý Vám chce poskytnúť možnosť dokončiť jeho výrobu doma. Tak sa k Vám môžu dostať druhy pív, ktoré v klasickej samoosblužke, či miestnom pohostinstve nenájdete. Domáci pivovar navyše nezaberie veľa miesta. V e-shope Domáci-pivovar.sk ponúkame tri základné sady domácich pivovarov: Domáci pivovar Basic, Domáci pivovar Basic plus a Domáci pivovar Deluxe. Výbava týchto domácich pivovarov sa líši v sortimente, ktorý obsahujú. Domáci pivovar Deluxe napríklad obsahuje: ciachovanú nádobu s vrchnákom a s objemom 30 l, odmernú varnú nádobu 30 l s kohútikom, kvasnú zátku s tesnením, vypúšťací ventil, stáčač, nalepovací teplomer, hustomer a odmerný valec na kontrolu fermentácie, kefu na čistenie fliaš, miešadlo, zátkovač, zátky a dezinfekciu.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt beerAvšak s každým z nich si pripravíte pivo v pohodlí domova. V týchto domácich pivovaroch pripravíte približne až 25 l piva, pričom to záleží od druhu mladinového koncentrátu na aký objem piva je vyrobený. Navyše v ponuke máme, ešte štýlový domáci pivovar v tvare súdku, v ktorom pripravíte až 9 l piva. Domáci pivovar môže byť taktiež fantastický darček pre Vášho manžela či manželku, priateľa, známeho či dobrého suseda. Domácim pivovarom istotne neohrdne žiadny pivopič. Pivo, ktoré si doma uvaríte v domácom pivovare bude chutiť jedinečne. Pritom jeho príprava je jednoduchá. Stačiť Vám bude domáci pivovar, mladinový koncentrát,  vydenzifikovaná pracovná doska, vyzdenzifikované nástroje ktoré prídu do kontaktu s pivom, voda, pivné kvasnice a kvasný cukor. Postupy na výrobu piva sa môže líšiť aj od typu mladinového koncentrátu. V plechovke, pod viečkom každého mladinového koncentrátu, nájdete aj detailný postup ako si pivo urobiť. Na výber z mladinových koncentrátov z viacerých značiek: Brewferm, Inpinto, Mangrove Jack, Muntos a Brewmaker.

Na výrobu svojho piva z domáceho pivovaru budete ešte potrebovať chuť a dávku trpezlivosti, aby ste vydržali pivo nevypiť, kým nedokvasí.

Dúfame, že Vás varenie piva v domácom pivovare nadchne, a zažijete veľa príjemných chvíľ pri posedení nad vlastnoručne uvarenom pive s Vašou rodinou, známymi či priateľmi. Netreba sa skutočne ničoho báť, iba to vyskúšať. A postupne sa zo začiatočníkov môžu stať profesionáli.

Jednotlivé návody na výrobu vlastného piva nájdete aj na stránke e-shopu: Domáci-pivovar.sk.